Kan jeg låne deg? o_0

onsdag, november 22, 2006

Verdens Verste Vikar! :D

ÅåååååH joda! :D Helene har fått seg jobb! Når jeg da skriver dette, så er igrunn vikariatet over, men hva så!

Det hele startet en tidlig (igrunn ikke så veldig tidlig), regntung morgen da mammaen til Helene sendte henne opp til en dame som het Kari.
Damen som het Kari eide en barnehage, og hun sa til Helene (som hun allerede hadde sagt til mammaen til Helene), at hun trengte en vikar!

Helene syns ikke det var en dum idé, for Helene hadde jobbet litt i barnehage før hun, og hadde veldig lyst på pengene.
Da alt var avklart (med unntak av arbeidstid, lønn, pauser ol.), dro Helene til byen for å snakke med politiet om vandelsattesten som hun allerede hadde fått avslag på én gang.

Da søknaden var leverte ved en annen inngang enn forrige gang (siden den andre var stengt), og til en hyggeligere mann en forrige gang (siden han satt i luken i den andre inngangen som var stengt), var Helene ved godt mot for å begynne i den nye jobben sin.

Første dagen var litt forrvirrende for Helene, siden alle ungene (med unntak av to), hadde forskjellige navn, og ungene lyet ihvertfall ikke når hun stod og ropte navnet til en annen.. *knis*

Andre dagen fant hun ut at den minste gutten var broren til den nesten slemmeste jenten.
Tredje dagen fant hun ut at to jenter var søstre, og at de begge snakket to språk (selvom hun ene egentlig ikke snakket noen).
Fjerde dagen fant hun ut at den minste jenten hadde en storebror, som også gikk i barnehagen.
Femte dagen fant hun ut at det var enda flere som var søsken, fordi de hadde samme pappa, men forstod fortsatt ikke helt om tre gutter var brødre, fettre eller kusiner.
Og for ca. 2 dager siden fant hun ut at to av dem var fetre, og hadde en lillebor som lignet på begge to (o_0), og den siste var en gutt som kanskje ikke bodde så langt unna.

Nå har Helene igrunn fått nok av oppstyret, fordi hun som hun var vikar for kommer (visstnok) tilbake, men ringevikar skulle de nå ha!